اخذ مجوز در ۴ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و افزایش رشته‌های دانشگاه علم و فرهنگ به ۹۱ رشته دایر

مجوز چهار رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد اخذ و رشته‌های دایر در دانشگاه به ۹۱ رشته در تمامی مقاطع افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ سیدسعید هاشمی با اعلام این خبر گفت: چهار رشته جدید با عناوین «بیوشیمی»، «مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی»، «نانوفناوری گرايش نانومواد» و «مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست«(HSE) در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و فرهنگ دایر شد.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: ارتباط موثر با پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاددانشگاهی، رویکرد کارآفرینی، نگاه نوآورانه و ارتقای کیفی عملکرد دانشگاه در سایر رشته‌ها موجب افزایش اعتماد و اخذ مجوزهای مذکور شده است.

گفتنی است؛ چهاررشته جدید دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی ارشد با عناوین «بیوشیمی» با کدرشته 18177، «مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی» با کدرشته 22172، رشته «نانوفناوری گرايش نانومواد» با کدرشته 26643 و «مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست(HSE)» با کدرشته 26644 از سال جاری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد قرار گرفته و داوطلبان می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند.